Reviews

Met clear aligners zijn wereldwijd al miljoenen mensen succesvol
behandeld. Hier zijn enkele verhalen uit onze praktijk.

Bernard Ik raakte er heel erg snel gewend aan.


Ik vind de invisalign beter dan anderen metalen beugels omdat het aan het begin geen pijn deed vergeleken met anderen beugels. Ik ben er heel erg tevreden mee omdat niemand merkt dat je een beugel hebt en soms had ik dat ook niet door het nadeel is dat ze snel breken als je ermee speelt.

Nick Door consequent gebruik kreeg ik snel het gewenste resultaat


Door invisalign® veranderden mijn scheve ondertanden in een mooi geheel! Het fijne er aan was dat ik niet rond hoefde te lopen met een metalen beugel, ook vond ik het super dat ik gewoon alles kon eten! Door consequent gebruik kreeg ik snel het gewenste resultaat.

Nienke Het resultaat is erg mooi geworden


Door invisalign zijn mijn scheve tanden weer mooi recht gaan staan. Ik vond het fijn dat de behandeling niet zo lang duurde en het resultaat erg mooi is geworden. Ook is het fijn dat je gewoon kunt eten omdat je de beugel makkelijk in en uit kan doen.

Merle Ik durf weer te lachen en mijn tanden te laten zien
Lees verder
Jette Ik ben heel erg blij met het resultaat!
Lees verder
Thijs De beugels worden helemaal op maat gemaakt
Lees verder
Janne Ik wilde graag mijn tanden rechtzetten zonder dat het te zien was.


Voor mij was de Invisalign® echt een super oplossing. De leeftijd waarbij iedereen een beugel had, was ik al wel voorbij dus ik wilde graag mijn tanden rechtzetten zonder dat het heel goed te zien was. Dit heeft Invisalign® dus voor mij kunnen doen en ik ben erg blij met het resultaat. Het enige wat misschien niet zo prettig was, was de pijn, maar daar heb je ook last van bij een normale metalen beugel.

Nieuwsgierig geworden? Vraag een adviesgesprek aan.