Onzichtbare beugel voor tieners

Krijg een mooie glimlach die een leven lang mee gaat.

Voordelen onzichtbare beugel voor Tieners

  • vrijwel onzichtbaar
  • comfortabel om te dragen
  • uitneembaar
  • korter behandeltraject door combineren van behandelfases
  • minder kans op gaatjes tijdens de behandeling
  • minder pijnlijk
  • geen kans op metaal allergieën
  • al tijdens de behandeling is te zien hoe je nieuwe lach zich vormt

Clear Aligners voor tieners

Clear aligners van StartSmiling bieden een aantal tandheelkundige mogelijkheden speciaal voor tieners. Belangrijk bij tieners is het moment waarop je de behandeling start. Voor het begin van de groeispurt, is het beste moment om met de behandeling te beginnen. Maak op tijd een afspraak, liever veel te vroeg dan net te laat!

Bij de behandeling van tieners moet je met de wisselfase, de groeispurt en de ontwikkeling van de kaken rekening houden, dit combineren we in een behandelplan zonder dat de behandeling daardoor langer duurt.

De aligners voor tieners zijn daarnaast ook onzichtbaar, uitneembaar en comfortabel om te dragen zijn. Hierdoor kun je genieten van het leven, zonder enige beperking of irritatie.

Waarom Clear Aligners voor Tieners?

Clear Aligners zijn ontwikkeld in samenwerking met tieners, ouders en toonaangevende tandartsen die de actieve levensstijl van tieners en hun unieke behandelbehoeftes begrijpen. Clear aligners voor tieners combineren de beetcorrectie en de correctie van de stand van de tanden, waardoor de gehele behandeling korter duurt. Clear aligners houden tijdens de gehele behandeling rekening met doorbrekende tanden en kiezen en de ontwikkeling van de boven- en onderkaak.

Welke mogelijkheden zijn er?

StartSmiling heeft meerdere behandelopties voor tieners, afhankelijk van de ontwikkeling van je gebit en de stand van je kaken. De ‘buitenboord-beugel’ of de ‘blokbeugel’ zijn niet nodig bij het gebruik van aligners voor tieners, als je op het juiste moment met de behandeling begint. Wij selecteren de behandeling die het beste past bij de ontwikkeling van jouw gebit.

Minder pijnlijk

Aligners zijn comfortabeler, afgestemd op je tandvleeslijn, gemakkelijk in te doen en uit te nemen en zijn ook minder pijnlijk dan vaste beugels.

Mondhygiëne

Aligners zijn uitneembaar waardoor je goed kunt poetsen en flossen. Hierdoor is het risico op het ontstaan van gaatjes, tandvleesontstekingen en permanente verkleuringen, aanzienlijk kleiner tijdens een aligner behandeling.

Eten in alle vrijheid

Je kent waarschijnlijk vrienden met beugels die bepaalde dingen niet mogen eten. Omdat de aligners uitneembaar zijn kun jij eten en drinken wat en wanneer je wilt en de aligners toch de benodigde 22 uur per dag dragen.

Zie hoe je nieuwe glimlach vorm krijgt

Dankzij de uitneembare transparante aligners, kun je blijven lachen tijdens de behandeling. Je kunt je favoriete sport blijven beoefenen en ook het bespelen van je (blaas) instrument is geen enkel probleem. Je tanden verplaatsen zich geleidelijk, je kunt meteen zien hoe je lach verandert. Je hoeft niet te wachten tot het einde van de behandeling!

Ontworpen om hen een duwtje in de rug te geven

Transparante aligners zijn aangepast aan de mond van de drager. De aligners zijn vrijwel onzichtbaar, passen goed over de tanden en er is klinisch aangetoond dat ze de tanden gecontroleerder verplaatsen. Elke aligner verschuift de tanden lichtjes, verplaatst of draait ze alleen wanneer dat nodig is.

Benieuwd naar de onzichtbare beugel? Vraag een adviesgesprek aan.