Onzichtbare beugel voor volwassenen

Krijg een mooie gezonde glimlach.

Onzichtbare beugel volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen ervoor hun tanden recht te laten zetten met een beugel. De afgelopen jaren hebben binnen de orthodontie enorme technische ontwikkelingen plaatsgevonden, waardoor je tegenwoordig nooit te oud bent voor een beugel en een mooie nieuwe lach! 

StartSmiling is gespecialiseerd en zeer ervaren in behandelingen met Clear Aligners, deze beugel heeft geen metalen onderdelen en is daardoor vrijwel onzichtbaar, perfect dus voor volwassenen die zo min mogelijk hinder willen ondervinden van een beugel. 

Redenen voor een beugel op latere leeftijd

Er zijn verschillende redenen waarom je als volwassene kunt kiezen voor een beugel om je tanden recht te laten zetten:

  • Esthetisch: misschien vind je de stand van je tanden niet (meer) mooi. 
  • Medisch: een verkeerde stand van je tanden, kiezen en kaken kunnen zorgen voor lichamelijke klachten aan hoofd, nek en/of kaak. 
  • Mondhygiëne: rechte tanden zijn gemakkelijker schoon te houden.
  • Functioneel: rechte tanden slijten minder snel en gaan daardoor veel langer mee. 

Dé beugel die je niet ziet

Een Clear Aligner is een echte uitkomst als je op latere leeftijd kiest voor een beugel. De aligners zijn transparant. Dit zorgt ervoor dat de beugel vrijwel onzichtbaar is. Je zult merken dat maar weinig mensen doorhebben dat jij een beugel draagt. Hierdoor heeft de beugel veel minder impact op je dagelijks leven.

Een uitneembare beugel

Voor een optimaal behandelresultaat draag je de beugel 22 uur per dag, tijdens het eten, poetsen en flossen neem je de aligners uit je mond. Dit zorgt voor een stuk minder ongemakken dan bij een metalen beugel. Heb je een feestje of een belangrijke meeting? Ook dan kun je er voor kiezen om de beugel tijdelijk even uit te doen.

De StartSmiling behandeling

De duur van een behandeling met een onzichtbare beugel is afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Elke behandeling begint met het maken van jouw persoonlijke behandelplan, we bespreken het verloop van de behandeling en het eindresultaat en kunnen je dan ook vertellen hoe lang de behandeling gaat duren. StartSmiling laat meerdere sets aligners op maat maken, die je om de 1-2 weken vervangt door een nieuwe set. Je ziet al snel je glimlach veranderen.

De onzichtbare beugel voor volwassenen is inmiddels niet meer weg te denken uit de tandheelkunde. Toch begrijpen we als je nog vragen hebt, veel daarvan beantwoorden wij op onze pagina met veelgestelde vragen. Voor andere vragen kun je ons natuurlijk ook altijd telefonisch benaderen, per e-mail of door het invullen van het contactformulier.

Vraag een adviesgesprek aan

Nieuwsgierig geworden naar de onzichtbare beugel? Vraag een adviesgesprek aan. In dit gesprek gaan we het samen hebben over jouw wensen. Tevens voeren we alvast een mondonderzoek uit en kijken we naar de stand van jouw gebit en kaken. Zo kunnen wij beoordelen of clear aligners geschikt is voor jou.

Benieuwd naar de onzichtbare beugel? Vraag een adviesgesprek aan.